Ak Partinin çalışkan ismi Fikri Işık Karamürselde

Ereğli’de Esnaf Ziyaretleri

İftarı Karamürsel’de öğrencilerle birlikte açan Işık sonrasında Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel ve  Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’la birlikte Ereğli’de çeşitli ziyaretler yaptı. Ereğli’de hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret eden Işık daha sonra esnafları tek tek gezerek işlerinde başarılar diledi. Ereğli’deki kıraathaneleri de dolaşan Işık vatandaşların görüş, öneri ve şikâyetlerini dinledi.

 

Balıkçılarla Biraraya Geldi

Gece geç saatlere kadar Ereğli’de kalan Işık sahilde Balıkçılarla da bir araya geldi. Ereğlili balıkçıların sorunlarını dinleyen Işık burada yaptığı açıklamada ”İzmit Körfezi hepimizin ortak değeri. Körfezin temizlenmesi için gereken adımları tek tek atıyoruz. Bu konuda da büyük mesafe aldık. Körfez’de balık varlığını artırmak için de hep birlikte yapılması gerekenleri yapmalıyız.  Sizin balıkçılık ile ilgili sorunlarınızı da yetkililerle görüşeceğim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817