Akar’dan Takıma “Tatlı” Ziyaret

Başkanvekili Akar’a programı sırasında CHP İl Başkanı Bülent Sarı, il başkan yardımcıları; Korkut Öz, Gülşah Çubuklu, Turgay Seyis, Özer Kazancı ve Nazım Gençtürk eşlik etti.

PENALTI ATIŞI YAPTI

Bir süre önce yapılan genel kurul ile yeniden Kocaelispor Başkanlığına seçilen Engin Koyun ve yönetimine tebrik ziyaretinde bulunan CHP’li heyet, burada yeşil siyahlı kulübün başkanı., yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Antrenmana giden ve oyuncularla sohbet eden Akar, bir araya penaltı atışı da yaptı.

TATLI İKRAM ETTİ

Ayrıca teknik direktör Fırat Gül ve oyunculara elleriyle tatlı ikram eden TBMM Başkanvekili Haydar Akar, daha sonra kulüp binasına geçerek Başkan Engin Koyun ile fikir alışverişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817