ALİ KARADENİZ'LE DEVAM

Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezinde yapılan kongreye Yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Veysel Şenol Demokrat Parti İlçe Başkanı Cemil Çoruh, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı Ahmet Taşçı ve çok sayıda üye katıldı.

Kongre'de  Kandıra Esnaf ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ahmet Gödek'de yer aldı ve divan başkanlığı görevini üstlendi.

Kongre şehitler ve hayatını kaybeden şoförler için saygı duruşu ardından İstiklal Marşı okunmasıyla başlarken mevcut Başkan Ali Karadeniz yaptığı konuşmada şoför esnafının "Bu ülkenin gizli kahramanları olduğunu üyelerin sorunlarının en üst düzeye kadar iletilmesi için çaba harcadıklarını ve bunun devam edeceğini söyleyerek teşekkür etti."

Odanın 3 yıllık hesap ve faaliyet raporlarını onanmasının ardından yeni dönemin tahmini bütçe ve faaliyet raporları da okundu. Okan'ın tahmini bütçeye göre 2018 yılında 192 2019 yılında 230 2020 yılında 277 2021 yılında 305 bin lira olarak bütçe belirlendi.

Oylama ve konuşmalardan sonra geçmiş dönem aklandı ve yeni dönemin seçimi için üyeler sandık başına gittiler. Yapılan oylama sonrasında da Ali Karadeniz'in sunduğu tek liste üyeler tarafından seçildi. Seçilen listede yönetim kurulunda Bünyamin Koç, Ali Çakal, Osman Nuri Can Ali Korucuoğlu, Mustafa Sadun Ali Ülker yer aldı.

Denetim kurulunda ise Sinan Kansoy, Nurettin Öztürk ve Özkan Usanmaz görevlendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817