banner2779
banner2752
banner2750

Alihocalar Köylüleri, Kendi Kışlık Odunlarını Maraş’a Gönderdi

Deprem bölgesinde yaşanan mağduriyetin sonrasında ülke halkı tam manası ile birlik ve beraberlik ruhu ile yeniden kenetlendi.

KÖRFEZLİLER YALNIZ BIRAKMADI

Afet bölgesine yapılan yardımlarla insanların acısına ortak olmak isteyen Kocaelililer de ayni ve nakdi desteklerle depremzedelerin yanında yer aldı. Depremin ilk anından itibaren bölgeye en çok desteğin sağlandığı bölgelerden biri olan Körfez ilçede de vatandaşlar yardım için birbirleri ile yarışmaya başladı.

KIŞLIK ODUNLARINI GÖNDERDİ

Son olarak ilçeye bağlı Alihocalar köyünde ikamet eden köylülerimiz, deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ısınmalarına katkı vermek amacıyla, kendi kışlık odunlarını afetin merkezi olan Kahramanmaraş'a gönderdi. Araç Temini köy sakinlerinden Reyhan Girgin tarafından karşılanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751