Alikahya Tesisleri Kocaelispor’a Ücretsiz Tahsis Edilecek

İzmit Belediyesi’nin Alikahya’da bulunan tesisleri Kocaelispor tarafından kira ücreti karşlığında kullanıyordu. Fakat bugün gerçekleşen encümen toplantısında kira sözleşmesi usulen feshedildi ve Kocaelispor’un bu tesisleri ücretsiz kullanılması konusunda karar verildi. Konuyla ilgili olarak İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürü Recep Barış ve Kocaelispor Başkan Vekili Murat Barış bir araya geldi.

HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Toplantıda konuşan Kocaelispor Başkan Vekili Murat Barış, “Biz göreve geldiğimiz andan itibaren Kocaelispor’a değer katacak her projenin yanında olduğumuzu ifade ettik. Kocaelispor bu kentin markasıdır. Ben İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e de gösterdiği hassasiyetten dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

KOCAELİSPOR MARKADIR

Ardından konuşan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, “Alikahya’da ki tesislerimizi Kocaelispor’a İzmit Belediyesi olarak ücretsiz bir şekilde tahsis edeceğiz. Spor milletimiz ve kentimiz adına çok önemlidir.  Kocaelispor da bu şehrin bir markasıdır. Kocaelispor’un yanında bu şehirde mark olmaya, ismini duyurmaya çalışan başka branşlarda bulunmaktadır. İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı gibi değerler vardır. İzmit Belediyesi olarak sporun her alanına katkılarımız devam edecektir” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817