Allak, Dostlarını Ağırladı

Sık sık çalışma ofisindeki şark köşesinde dostlarını ağırlayan Allak, önceki gün yine kalabalık bir toplulukla bir araya geldi.

KALABALIK KATILIM

AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, Körfez Belediyesi Genel Koordinatörü Cengiz Öztürk, Dilovası Devlet Hastanesi Müdürü Şükrü Gözalan, Kocaelispor Sportif Direktörü Bayram Oral, Ağrılılar Derneği Başkan Yardımcısı Kamuran Yıldırım, yakın dostu lokman Aslan, iş insanları; Ramazan Atalay ile Enver Durmuş Allak’a konuk oldular.

SICAK EV SAHİPLİĞİ

Samimi bir ortamda gerçekleşen dost buluşmasında ev sahibi Mehmet Allak, tüm konuklarına çeşitli ikramlarda bulundu. İkramlar ve sohbet eşliğinde içilen çaylar sonrasında tüm konukları ev sahipliği dolayısıyla Allak’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817