AMATÖR SPORUN ÇINARINA ZİYARET

Tütünçiftlik Barbaros Mahallesi’nde ki evinde yatan ve tedavi gören İzzet İbiş’in ziyaretine, KASKF Genel Başkanı Murat Aydın, Körfez Kulüpler Birliği Başkanı Tarık Gürgen, Taşköprü Birlik Spor Başkanı Orhan Tuna,  ve Birlik yöneticisi Teknik Adam Murat Durul katıldılar.

Ziyaret edilmekten son derece mutluluk duyan İzzet İbiş, spor camiasından tanıdığı yöneticileri görünce eski günlerini hatırladı.

Toplantı

Ziyaret sonrasında yine bir araya gelen Körfez Kulüpler Ve spor adamları birliği Esentepe Stadındaki dernek merkezinde KASKF genel Başkanı Murat Aydın, Gençlik Merkezi Müdürü Abdülselim KOÇLU Ve 16 kulüp başkanı ile birlikte toplandı. Körfez’de ki Amatör Spor Kulüplerinin sorunlarını ve Körfez de spor tesislerinin artırılması ile ilgili projeleri istişare edildi.

Toplantıda,  amatör sporun geleceği olan gençleri spora yönlendirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için neler yapılabileceği konuşuldu, Gençlik Merkezi Müdürlüğünün uyuşturucu madde kullanımının engellenmesi için Kulüpler Birliği dernek merkezinde bilinçlendirme amaçlı seminerler düzenlenmesine karar verildi. Ortaya konuların sorunların çözümü için KASKF öncülüğünde Kulüpler Birliği olarak ilgili mahalli idarelere ve İl Gençlik ve Spor müdürlüğüne aktarılması kararlaştırıldı. Toplantıya katılanlar, Körfez de sporu geliştirmek ve gençlerimizin sağlığı için Körfez in Spor Kulüpleri taşın altına elini değil gövdelerini koymaya hazır oldukları mesajını verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817