banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Anne de çocuğuyla ders alıyor
 Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete açtığı 12 bilgievinde hem velilerin hem de öğrencilerin katılabileceği yepyeni bir proje başlatıldı. Veli ve öğrenci merkezli  “Tohumdan Fidana”  isimli sosyal ve eğitsel proje uygulamaya konuldu.

 

“TOHUMDAN FİDANA” 

Proje, okul öncesi 54 – 72 aylık çocuklardan başlayarak, bireysel eğitim gören ya da okula uyum sağlayamayan tüm çocukları kapsıyor. Çalışmayla “Ağaç yaş iken eğilir” sözüne istinaden; çocuğa verilen bilgiler ve eğitimler ışığında hayatla mücadele etmesi öğretiliyor. Proje ilk olarak Mimar Sinan Bilgievi’nde başladı.

 

ANNE ÇOCUK ELELE

Haftanın belirli günlerinde bilgievine gelen anasınıfı çağındaki miniklerin ders saatleri süresince anneleri de temel bilgisayar eğitimi alıyor. Proje bu özelliği ile çocuklara onları yetiştiren anne babalarıyla birlikte zaman geçirme imkanı sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826