Apartman Yanma Tehlikesi  Atlattı

Alınan bilgi ve iddialara göre Sedaş tarafından bir süredir devam ettirilen pilanlı bakım çalışmaları kapsamında mahallede 09.00-17.00 saatleri arasında elektrikler kesildi. Anlaşmalı firmalar tarafından Mor Lale Sokak’ta da eskiyen beton direkler yenileri ile değişti ve akşam 17.00 sıralarında elektrik verildi.

Ancak, enerjinin verilmesiyle birlikte önce iki direkte patlamalar meydana geldi ardından da Bahar Apartmanında prizlerde yanma, kullanılan ev eşyalarında bozulmalar yaşandı.

Patlamaların ardından evlerini kontrol eden vatandaşlardan, apartman sakinlerinden Bayram Çağlayan, Mevlüt Tank’ın kombileri, Cevat Kara’nın yeni aldığı bulaşık ve çamaşır makinası, bitişikte kahvehane işleten İbrahim Kovar’ın televizyonu ve uydu cihazı bozuldu.

Polis çağrıldı

Vatandaşlar çalışan görevlilere tepki göstermeye başlayınca olay yerine polis çağrıldı. Emniyet görevlileri tarafları sakinleştirerek, konuyla ilgili tutanak tutulacağını, vatandaşların da servislerden alacakları raporlarla ilgili kuruma başvurup, zararın ödenmesini isteyebileceklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817