banner2779
banner2752
banner2750

ASORTİE MOBİLYA DEPREMDEN ETKİLENEN HAYVANLAR İÇİN KOLLARI SIVADI

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Murat Erat: “evet çok acı kayıplarımız oldu ve toparlanmak yeniden ayağa kalkmak için hep birlikte daha fazla çalışmak daha fazla yara sarmak durumundayız. Tabi depremde bizlere özellikle arama çalışmalarında destek olan küçük canlarımız olan köpekler ve enkazlardan çıkarılan ya da soğukta dışarıda olan kediler için de mama ve barınak desteği sağlayacağız.

Bununla birlikte ahırlar ve damları zarar gören depremzedelerimizin kurtarılan hayvanları içinde yem ve barınak desteği sağlamak istiyoruz. Bunun için yetkili birimler ile koordine olup elimizden ne gelirse yaparak kısa zamanda ülkemizin yaralarını her noktada sarmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Deprem bölgelerine 5 ton mama ve 1000 adet kedi ve köpek evi dağıtmaya hazırlandıklarını belirten Erat, Ayrıca depremzedeler için AFAD ve Kızılay aracılığı ile 1 Milyon TL bağışta bulunduklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751