AYAZ: BİZİM MİLLETİMİZE SEVDAMIZ BİTMEZ

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı tarafından mahallelerde düzenlenen programlar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Gündoğdu Mahallesi ile devam eden mahalle buluşması vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Programa İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’ın yanı sıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, İlçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda konuşan Başkan Ayaz, birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, her zaman vatandaşlarla iç içe olduklarının altını çizdi.

‘HALKIN DERDİYLE DERTLENİYORUZ’

İzmit’in bütün mahallelerini karış karış gezdiklerini söyleyen İlçe Başkanı Ayaz, “Sizlerle beraber olmaktan mutluyuz. Bizim size sevdamız hiçbir zaman bitmez. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman halkla iç içe olmuştur. Bizler de onun anlayışıyla çalışıyoruz. Halkımızla beraber olmak, hak ile beraber olmaktır. Halka hizmet hakka hizmettir. Halkın derdini kendine dert edinenler mahcup edilmez. Bu birlik ve beraberliğimizi çoğaltacağız” diye konuştu.

‘ONUR MÜCADELESİ VERİYORUZ’

İzmit’in tüm mahallelerinin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunun vurgusunu yapan Ayaz, “Bu toplantılarımız vesilesiyle hem sizlerle bir araya geliyoruz hem de yönetimimizi tanıtıyoruz. Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman vatandaşın yanında olmak bizim düsturumuzdur. Bu partinin fabrika ayarlarına geri dönüyoruz. Bizde onun bunun adamı yok, Reisin adamı var. Koltukların, makamların esiri olmayacağız, bizim siyaset anlayışımız budur. Biz samimiyiz, onur mücadelesi veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817