Aygün: "Esnaflarımızın Görüşü Bizim İçin Çok Önemli"

Olgun Çarşı Pasajı'nda Buluştular

31 Mart tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler seçimlerinin ardından göreve başlamasıyla birlikte esnaf ve vatandaş buluşmalarına özel önem gösteren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, mahalle bazlı esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Aygün bu kez Sırrıpaşa Mahallesi Denizciler Caddesi esnaflarıyla Olgun Çarşı Pasajı'nda düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek, istişarede bulundu.

Derince’mizi Hep Birlikte İleriye Taşıyacağız

Esnafların görüş ve önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Aygün, “Sizlerin görüşlerine önem vererek projelerimize yön veriyoruz. Birlikte istişare ederek, ilçemize önemli hizmetlerde bulunacağız. Derince’mizi hep birlikte ileriye taşıyacağız” dedi. Başkan Aygün, toplantı esnasında esnafların kendisine ilettiği talep ve önerileri de dinleyerek sorunların çözümüne yönelik görüşlerini paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817