Aygün: Gönül Köprüleri Kuruyoruz


 

Çavdar Caddesi Esnafı ile Buluşma

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçenin farklı mahallelerinde düzenlenen toplantılarda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aygün bu kez 15 Temmuz Şehit Polis Serdar Gökbayrak Kur’an Kursu’nda düzenlenen kahvaltıda Çavdar Caddesi esnafları ile bir araya geldi. Başkan Aygün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin ve Ayşe Mamat, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Nurhan Baytak ve Mustafa Morgül, İbni Sina Mahalle Muhtarı Ömer Karadeniz, Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım ve esnafların katılımı ile gerçekleşen toplantıda ilçede hizmete girecek olan projelerle ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Derince’mizi Hep Birlikte Yönetiyoruz

Konuşmasında katılımcı yönetim anlayışının önemine vurgu yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bizim için en önemli unsur istişare. Daha önce de vurguladığımız gibi Derince’mizi hep birlikte yönetiyoruz. Bu anlayışla hareket ederek sık sık vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Esnaflarımızla sohbet etme imkanı bulduğumuz bu toplantılarımız son derece verimli geçiyor. Derince’mize hizmet etme gayesiyle gönül köprüleri kurarak yolumuza devam ediyoruz” dedi. Çavdar Caddesi esnaflarının bölgeyle ilgili yapılmasını istedikleri düzenlemeleri de değerlendireceklerini belirten Başkan Aygün, “İlçe sakinlerimizin talep ve önerileri bizim için çok önemli” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817