banner2779
banner2752
banner2750

Aygün: "Herkesin Gönlüne Gireceğiz"

STK’ların Ziyaretleri Sürüyor

Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinin hayat bulduğu Derince’de Başkan Aygün, bir yandan çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan konukları ile bir araya gelerek istişarelere devam ediyor. Başkan Aygün bu bağlamda son olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında birlikte görev yaptığı 26. Dönem Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Vakıf Katılım İzmit Şube Müdürü Sadık Özşepçi ve Yönetmen Yardımcısı Recep Diridiri, İslami İlimler Araştırma ve Yayma Derneği Başkanı Muhammet Karaosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ahilik Derneği Başkanı Mustafa Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Sanat Okulu Mezunları Derneği Başkanı Halil Atay ve yöneticiler, Turgut Reis İlkokulu Müdürü Metin Öz, Okul Aile Birliği Başkanı Tülay Cebir ve okul aile birliği yöneticileri, önceki dönem Yenikent Mahalle Muhtar Asuman Ekerer ve ilçe esnaflarından Nurten Yılmaz’ı belediyede konuk etti.

Van Bahçesaray’dan Konuklar

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün misafirleri arasında Van Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Sait Arvas, Bahçesaraylı esnaf ve vatandaşlar, AK Parti geçmiş dönem İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve İzmit Belediyesi önceki dönem Meclis Üyesi Hüseyin Polattimur, Hereke Gümüşhaneliler Derneği Başkanı İdris Canbal, aynı zamanda Derince Belediyesi Meclis üyesi de olan Kenan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, bilek güreşinde Avrupa üçüncüsü olan Reyhan Yıldız ve ona destek veren Derince Kadın Akademisi Platformu yöneticileri, Oğuz Boyları Konfederasyonu Başkanı Mehmet Özer, Kocaeli Yörükler Derneği Başkanı Mahmut Budak, Fatih Mahallesi Muhtarı Mutlu Karakaş ve azaları, Genç MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Muhammed Seydaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Sampaş Holding İstanbul Bölge Müdürü Erkan Çayır ve proje yöneticisi Cem Özat ile üniversite öğrencisi Utku Çağlı da yer aldı.

Gönüllere Hitap Eden Projeler

Vatandaşlara hizmet etme noktasında herkesin görüş ve önerilerine açık olduklarını belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bizim için önemli olan Derincelilerin yaşamaktan daha da mutluluk duyacağı bir kent oluşturmak. Bunun için toplumumuzun tüm dinamikleri ile bir araya geliyor, fikir alış verişinde bulunuyoruz. Herkesin görüşü bizim için çok önemli. Derince’nin sorunlarını çok iyi biliyor ve bunları çözüme kavuşturmak için yoğun bir gayret gösteriyoruz. Biz işimizi aşkla yaparak herkesin gönlüne girmeyi amaçlıyoruz” dedi. İlçede bir yandan altyapı ve üstyapı düzenlemelerinin sürdüğü diğer taraftan rutin hizmetlerin aksamadan devam ettiğini belirten Başkan Aygün, “Hedefimiz gönül belediyeciliği diyerek yola çıktık. Gönüllere hitap eden projelerimiz Alo Vefa Hattı, Derince Kariyer ve İstihdam Merkezi, Çözüm Masası, Millet Kıraathanesi ve Sevgi Mağazası ile vatandaşlarımızın tamamına hitap eden sosyal projelerimizi hayata geçirdik” dedi. Gençlik Merkezleri projesinin de ilk etapta iki mahallede başlayacağını vurgulayan Başkan Aygün, yapacakları tüm çalışmalarda önceliklerinin çocuklar ve gençler olacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751