Balıkçı : Başkan Söğüt muhakkak bu duruma son verecektir.

Hiçbir ilçede olmayan uzun ve geniş bir sahil bandına sahibiz. Bu bant içinde Atalar Mahallesi’nde yer alan ve eskiden resmi törenlere ev sahipliği yapan Atatürk Anıtı ayrı bir özelliğe sahip” dedi.

Tayfun Balıkçı, Atatürk ve silah arkadaşlarının da burada büstlerinin yer aldığını hatırlatarak, “Burada tören alanımız vardı ve parkımız, havuzumuz bulunuyor. Yanlış kararlarla önce anıt kaderine terk edildi, ardından da parkın içine baz istasyonu konularak adeta burası kaderine terk edildi. Oysa yapılacak basit bakımla hem Atatürk anıtı yeniden insanların uğrayacağı bir yer haline getirilir, hem burayı mesken tutan ve kirleten şahıslar uzak tutulurdu. Turizmin ve sahillerin önem kazandığı bir dönemde bu alanı kaderine terk etmek yanlış olur” dedi.

Tayfun Balıkçı, görevde olduğu zaman içinde de bu konuyla alakalı defalarca dilekçeler verdiğini hatırlatarak, “İlçenin en güzel köşelerinden biri kaderine terk edildiği için alkol alanlar, evsizler tarafından kullanılıyor. Burasının temizlenmesi ve sürekli kontrol altında tutulması gerekiyor. Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün bu konularda duyarlı olduğunu biliyorum. Bu nedenle de kısa sürede gerekeni yapacağını tahmin ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817