BANKADAN PARALARINI ÇALDILAR


Alınan bilgi ve iddialara göre Kerim Canlı adlı şahıs arkadaşı olan ve lastikcilik yapan Murat H. ye ait olan parayı alarak çek ödemesi için banka şubesine gitti.
Sıra numarası alan ve bunun için ikinci kata çıkan Kerim Canlı önündeki 6 kişinin işlem yapmasını beklerken bir kişi omuzuna dokundu ve üzerinden yere pislik attığını söyledi. Cebindeki çikolatanın erimiş olabileceğini düşünen Kerim Canlı 2. şahsın omuzunda da pislik var demesi üzerine onların isteği ile montunu çıkarttı ve görevlerin verdiği peçete ile üzerini temizlemeye başladı. Bu sırada gruba dahil olduğu düşünülen üçüncü kişi bir peçeteyle paraların üzerini örtdükten sonra alarak çıktı. Paranın kaybolduğunu anlayan Kerim Canlı görevleri ve güvenliği uyararak kapılarını kapatılmasını istedi. Bu yapıldı ancak çalınan paralar ve 3 kişi bulunamadı.
Polisin gelmesi ile güvenlik kameraları incelendiğinde paraların nasıl alındığı ve şahsın nasıl kandırıldı net şekilde görüldü.
Polis olayı gerçekleştiren 3 kişinin kimliğini belirlemeye çalışırken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817