BARAN'A SÜRPRİZ YAŞ GÜNÜ

Belediye Başkanı İsmail Baran'ı makamında ziyaret eden ilçenin tanınmış esnaflarından Eczacı Caner Göçmez ve Mahalle Afet Gönüllüleri Başkanı Bahri Soyyiğit gündemle ilgili sohbet sonrasında hazırladıkları yaş pastayı getirterek sürpriz yaş günü kutlaması yaptılar.

İsmail Baran pastanın mumlarını üflerken sorunsuz günler diledi ve bu sürprizi için Göçmez ile Soyyiğit de teşekkür etti.

Caner Göçmez İsmail Baran'a bir kitap bir küçük ağaç fidesi ve çeşitli hediyeler verdi. 

Caner Göçmez kutlama sonrasında yapılan sohbette hazırlıklarını yaptığı Şehitler Ormanı ve diğer Projeleri hakkında da bilgi vererek belediyenin de bu çalışmalarda yer almasını istedi.

İsmail Baran bu talebe olumlu yanıt vererek belediye olarak yapmaları gereken her türlü çalışmaya hazır olduklarını söyledi. Baran 2018 yılında 130 milyon liralık ilçeye proje yapacaklarını, bunların içinde de en önemlilerini Yarımca ve Hereke'deki üniversite binaları olacağını bunların 45 milyon liralık bir bütçeyle tamamlanacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817