BARAN ; HALKA HİZMETTE AYRIM YAPMIYORUZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yukarı Hereke bölgesinde ekipler tarafından yapımı devam eden projeleri incelerken, vatandaşlar ve esnafla da bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve birim müdürleri ile birlikte bölgede inceleme yapan Başkan İsmail Baran, Yukarı Hereke’nin kendileri için Körfez’in her bölgesi gibi önemli olduğunu belirterek, “Hizmette ayrımcılık olmaz. Göreve geldiğimiz günden bu yana bu destur ile tüm bölgelerimizde eşit çalışmalar yürüttük” dedi.

GELİŞTİKÇE GÜZELLEŞİYOR

Başkan Baran, ziyaretlerinde, “Körfezi en hızlı gelişen ilçelerden birisi. Geliştikte güzelleşen bir ilçeyiz. Tabiki bunu birlikte başardık. Geliştikçe, bölgelerimizin ihtiyaçları da artıyor. Bizler de bu ihtiyaçlara cevap verecek projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Yukarı Hereke bölgemizde kültür merkezimiz tamamlandı. Kapalı pazarımızı hizmete açtık. Ahmed-i Hani Parkımızda ikinci etap çalışmalarımız hızla devam ediyor.

EN İYİSİNİ YAPIYORUZ

Bizler, Körfez için elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Beni siz seçtiniz ve size hizmet etmek benim görevim. Bazen ben sizi ziyaret ediyorum, bazen sizler belediyemize geliyorsunuz. Belediyemizin kapısı tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açık” ifadelerini kullandı. Başkan Baran ayrıca bölgede yapımı devam eden yeni muhtarlık binasında da incelemelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817