BAŞAR: “BAŞTAN SONA YENİ BİR KÖRFEZ”
 CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar bu kez Körfez YeniYalı Mahallesinde esnaf, kahve ve ev ziyaretleri yaptı.

Başar’ın hızlı bir tempoda ve hergün bir mahallede yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında dün ise yalı mahallesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

Başar’a CHP Körfez İlçe Başkanı  Mehmet Miroğlu, İl Başkan Yardımcısı Semra Başlak, Kadın kolları Başkanı  Senan Uygun’un yanı sıra bölgenin tanınmış ve deneyimli isimleri de eşlik etti. CHP Körfez eski ilçe Başkanı Cavit Dağdeviren ve  Hereke eski Belediye Başkanı

Ahmet Arıt  adım adım Yeni Yalı’da vatandaşları gezip destek istediler.

 

Prof. Dr. Başar esnaflara “Yeni, düzenli,  görsel olarak güzel bir kent hedefliyoruz.  İşsizliğin çözümü için özel birimler kurulacak. Kent halkının ve üretken insanların yönetime katılımı için kanallar açılacak. Çevre, koku, temizlik sorunları sil baştan masaya yatırılacak. Mahalleler arasındaki dengesizlikler çözüme kavuşturulacak. İlçe statüsünün gerektirdiği devlet kurumlarının gelmesi ve yapılaşması için çalışmalar başlatılacak. Esnafların kalkınması ve sıkıntılarının çözülmesi için çalışmalar başlatılacak. Destek bekliyorum”diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817