banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başaran’dan Uzan Taktiği

Siyasete olan ilgisi herkes tarafından bilinen başarılı iş insanı Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran, başlatmış olduğu Büyük Türkiye Hareketi’yle ilgili çok yönlü kampanya yürütmeye başladı. Seçime girme hakkını elde eden üç parti ile satın alma görüşmelerine başlayan Ömer Faruk Başaran’ın bu konuda ciddi mesafe katettiği öğrenildi. 2002 yılında Cem Uzan’ın Genç Partiyi kurarak başlattığı hareketin bir benzerini Büyük Türkiye Hareketi çatısı altında gerçekleştirmek isteyen Başaran’ın bu som hamlesi büyük merak uyandırdı.

Bir süre önce eşi Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kurulan ve tüm yurt ve dünyanın bir çok bölgesinde franchise veren Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri sayesinde geniş bir coğrafya ve kitlelere ulaşan Başaran, Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Genel Başkanlığı ve Türkiye Patronlar Platformu (TPP) Genel Başkanlığı dönemlerinde yaptığı büyük projelerle ses getirmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826