Başkan Alemdar’dan çalışanlara teşekkür

Bugüne kadarki çalışmalar değerlendirildi

Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala, Yapı Kontrol Müdürlüğü çalışanları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Yapı Kontrol Müdürlüğü çalışanlarının tam kadro olarak katıldığı toplantıda birim bünyesinde yapılan faaliyetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Son 18 ayda yaklaşık 80 civarında metruk yapı ve 10’un üzerinde kaçak yapının yıkıldığı veya ruhsatına uygun hale getirildiği için Başkan Alemdar, Yapı Kontrol Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

 

İlçeye artı değer kazandırılıyor

Ayrıca Derince’de binaların daha estetik hale getirilmesi için yapılan çalışmaların da değerlendirildiği toplantıda binaların dış cephe boyaları ve çevre düzenlemeleri için yapılan uygulamaların ilçedeki emlak değerlerini arttırdığı ve yeni yapılan binaların bu anlayış doğrultusunda hazırlanarak kente artı değer kattığı konusunda görüş birliğine varıldı. Toplantıda Yapı Kontrol Müdürlüğü personeline başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Başkan Alemdar, bu tarz toplantıların diğer birimlerle de gerçekleştirileceğini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817