BAŞKAN AYAZ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Günlük çalışma temposu içinde bölge halkının acılarını ve dertlerini paylaşan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, hasta ziyaretlerini Akmeşe ile sürdürdü. Akmeşe Mahallesi'nde ikamet eden Nebahat Çakacak ve oğlu Orhan Çakacak'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Ayaz, Hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet etti.

 

'YALNIZ BIRAKMIYORUZ'

 Başkan Ayaz, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, onların yalnız olmadıklarını hissettirmeyi ve bir nebze mutlu olmalarını amaçladıklarını söyledi. Ayaz, “ Sağılık insanın en büyük hazinesi. Hastalıkla mücadele etmek zorunda kalan değerli büyüklerimin,  ihtiyaçlarını, sıkıntılarını soruyoruz ve elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlılara ziyaret etmeyi gördük.  Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817