Başkan Aygün, Ankara’da Temaslarda Bulundu

SU VERİMLİLİĞİ SEFERBERLİĞİ

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, günü birlik olarak gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinde ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan "Su Verimliliği Seferberliği" Tanıtım Toplantısı son derece verimli geçti. Emine Erdoğan’ın su kaynaklarının korunması ve gelecek nesillere aktarılması konusunda mesajlar verdiği toplantıda Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın yanı sıra belediye başkanları, bürokratlar ve çok sayıda katılımcı yer aldı. Toplantıda çok önemli mesajlar veren Emine Erdoğan konuşmasında Sıfır Atık Projesi'nde olduğu gibi Su Verimliliği Seferberliği’nde de yerel yönetimlerin desteğinin önemine vurgu yaptı.

KIŞLA VE KARAHAN’A ZİYARET

“Su Verimliliği Seferberliği” Tanıtım Toplantısı'nın ardından Başkan Aygün, Ankara’da iki önemli ziyaret daha gerçekleştirdi. İlk olarak Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İsrafil Kışla’yı ziyaret eden Başkan Aygün, bu ziyaretin ardından “Gazi Meclis çatısı altında birlikte görev yaptığımız 24, 25 ve 26. Dönem Milletvekilimiz, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Sn. İsrafil Kışla’yı Külliye'de ziyaret ederek, çalışmalarımızla alakalı istişarede bulunduk” şeklinde açıklamada bulundu. Başkan Aygün’ün bir diğer ziyareti ise Çevre Yönetimi Genel Müdürü Eyyüp Karahan’a oldu. Bu ziyaretin ardından da Başkan Aygün, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Sn. Eyyüp Karahan’ı ziyaretimizde başta bakanlığımızın da katkılarıyla sürdürdüğümuz geri dönüşüme yönelik çalışmalarımız olmak üzere Derince’de hayata geçirdiğimiz projelerimizdeki son durumu paylaştık” şeklinde açıklamada bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817