Başkan Aygün Berberler ile Buluştu

Toplantılar Devam Edecek

Derince’ye önemli projeler kazandırmaya devam eden Belediye Başkanı Zeki Aygün, diğer taraftan da toplumun her kesimiyle bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Başkan Aygün bu kapsamda Yelken Kafe’de düzenlenen organizasyonda ilçede faaliyetlerini sürdüren berberler ile bir araya geldi. Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın’nın da katılım sağladığı programda konuşan Başkan Aygün, “İlçemizde yer alan esnaflarımızı sık sık ziyaret ederek istişarede bulunuyoruz. Esnaflarımızın görüş ve önerileri bizim için çok kıymetli. Bu programı başlangıç alarak siz değerli arkadaşlarımızla bir araya gelmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Aygün Projelerini Anlattı

Sinevizyon gösterimi eşliğinde konuklarıyla projelerini paylaşan Başkan Aygün, “Öncelikli olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için çalışmalar gerçekleştirdik. Gençlik merkezlerinden spor alanlarına birçok projemizi hizmete sunduk. Bunların yanında köylerimizde Tarımsal Kalkınma Hamlesi gerçekleştirdik. Üç kısımdan oluşan projemiz kapsamında çiftçilerimize çok önemli bir katkı sağladık. Tesisimiz bünyesinde mısır kurutma, süt pastörizasyon ve aspir işleme ve değerlendirme bölümleri yer alıyor. Ayrıca kentsel dönüşüme yönelik ilk projemizi Yeniket Mahallemizde yer alan Araptepe Mevkii’nde hizmete sunduk. Bunun yanında Deniz Mahallemizde de kentsel dönüşüm çalışmalarımıza başladık” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817