Başkan Aygün: "Biz Bir Ekibiz"

Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Toplumun tüm dinamikleri ile istişare eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, her ay muhtarlarla gerçekleştirdiği buluşmalarına devam ediyor. Başkan Aygün, bu kapsamda ilçedeki mahalle muhtarları ile Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda bir araya geldi. Başkan Aygün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin, Adnan Pala, Ayşe Mamat, Meclis Üyesi Kenan Yalçın ve daire müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda geride kalan dört aylık süreçte yapılan hizmetler değerlendirildi.

Gönül Köprüleri Kuruyoruz

Muhtarlarla yaptıkları toplantıların önemine vurgu yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Kentimizde sorunların tespiti ve halkımızın beklentileri noktasında muhtarlarımız çok önemli bir rol üstleniyor. Biz muhtarlarımızla çok güçlü bir ekibiz. En önemli çözüm ortağımız olan muhtarlarımız aracılığıyla halkımızla gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz” dedi.  Muhtarlar da düzenlenen istişare toplantılarının son derece faydalı olduğunu belirterek Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817