banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Aygün Erzurumlular’ın Konuğu Oldu


 

STK Ziyaretleri Devam Ediyor

Derince’deki sivil toplum kuruluşları ile istişareye önem veren ve her fırsatta dernek ziyaretlerinde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Kocaeli Erzurumlular Derneği’ne konuk oldu. İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Kocaeli Erzurumlular Derneği’ni ziyaret eden Başkan Aygün, burada Dernek Başkanı Avni Gözütok, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin misafiri oldu. Ziyarette Başkan Aygün’e Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Küçük, Mustafa Morgül ve AK Parti İlçe Yöneticisi Köksal Güler de eşlik etti.

Gözütok’tan Başkan Aygün’e Teşekkür

Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve dernek temsilcilerine yakın ilgilerinden dolayı teşekkür eden Başkan Aygün, “İlçemizin daha da güzelleşmesine katkı sağlayan derneklerimiz ile istişarelerimize devam ediyoruz. Bu vesileyle bu akşam bizlere gönül kapılarını açan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanımız Avni Gözütok, yönetim kurulu üyeleri ve Erzurumlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.  Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok da Derince’ye sunduğu hizmetler ve STK’lara olan katkıları dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751