Başkan AYGÜN: “Esnaflarımız Kentimizin Baştacıdır”

Çiftçilere Büyük Katkı

İlçe genelinde gerçekleştirdiği programlarla istişarelerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu kez market ve bakkal esnaflarıyla Yelken Kafe’de düzenlenen toplantıda buluştu. Derince Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Osman Koçyiğit’in de hazır bulunduğu organizasyonda Başkan Aygün, konukları ile sohbet ederek sinevizyon eşliğinde projelerini paylaştı. Çiftçilere yönelik önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Aygün, “İshakçılar’da inşa ettiğimiz Tarımsal Kalkınma Projemiz ile birlikte kıymetli çiftçilerimiz artık mısırını il dışına çıkmadan kendi bölgesinde kurutabiliyor” dedi.

17 Spor Alanı İnşa Edildi

Gençler için Derince’nin birçok noktasında spor alanları oluşturduklarını aktaran Başkan Aygün, “Yavrularımız için spor ve eğitim alanlarının yer aldığı Gençlik Merkezleri inşa ettik. Ayrıca tüm mahallelerimizi kapsayan çalışmamızla çocuklarımız için 17 spor alanını daha hizmete sunduk” dedi. Başkan Aygün, “Siz kıymetli esnaflarımızın ve halkımızın görüş ve önerileri doğrultusunda projelerimiz yön veriyoruz. Bu anlamda esnaflarımızın çalışmaları ilimiz ve ilçemiz için çok önemli. Sizler kentimizin baştacısınız. Ülkemizi ve milletimizi daha ileri taşıma noktasında birlik ve beraberlik içerisinde tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817