banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN AYGÜN “HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan sahaya inip projelerini hayata geçirirken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile yapacakları çalışmaları paylaşıyor

Birbirinden Önemli Konuklar

31 Mart tarihinde gerçekleşen seçimlerde vatandaşların teveccühü ile Derince Belediye Başkanı seçilen Zeki Aygün, kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aygün, bu bağlamda Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, Kocaeli Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Uyar ve yönetim kurulu üyeleri, 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Solmaz Dane ve yönetim kurulu üyeleri, geçmiş dönem AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Ali Alp ve Talha Altın, Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız, Genel Müdür Yardımcıları Faruk Demirci ve Ömer Yağız ile bir araya geldi.

Ziyaretler Devam Ediyor

Başkan Aygün’ü ziyaret eden isimler arasında Kocaeli Camii ve Kur’an Kursları Dernekleri Federasyonu Başkanı Yüksel Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, Yavuzspor Kulübü Başkanı Volkan Elmaser, yönetim kurulu üyeleri Erman Ceylan, Şaban Erenoğlu ve Serkan Eşsiz, Derince 52 Ordulular Dernek Başkanı Sebahattin Türkmen ve yönetim kurulu üyeleri, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Nurhan Baytak, esnaflar Bilal Demir ve Mustafa Demirbaş ile Körfez ilçeden gelen esnaflar Doğan Şimşek ve İbrahim Çoban da yer aldı.

Paylaşımlarınız Çok Önemli

Konuklarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derincelilere hizmet etmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını belirterek “Sivil toplum kuruluşlarımız, esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldiğimiz bu buluşmalarımız bizim açımızdan son derece verimli geçiyor. Sizlerin bizlerle olan paylaşımları, öneri ve katkıları geleceğe yönelik planlamamızda etkin rol oynuyor. Derince’mize hizmet etme hedefiyle çıktığımız yolda bizlerle görüşünü paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele vererek Derince’mize katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

15 TEMMUZ: 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Solmaz Dane ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Aygün’ü ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751