banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Aygün" İslam Aleminin Berat Kandilini Tebrik Ederim"

DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİ

Başkan Aygün, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “İçerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda Regaib ve Miraç Kandillerimizi idrak ettikten sonra Berat Kandili’ne de kavuşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kandiller, dayanışmanın pekiştiği manevi değeri yüksek olan özel günlerdir. Bizler henüz bir ay önce Kahramanmaraş merkezli depremlerle asrın felaketini yaşadık. Hiç kuşkusuz deprem sürecinde kenetlenmenin, dayanışmanın en güzel örneklerini de yine aziz milletimiz ortaya koydu. Bir yandan depremde 45 bin canımızı yitirmenin üzüntüsünü yaşarken, diğer taraftan devlet-millet iş birliği ile yaralarımızı sardık, acılarımızı paylaştık.”

SAĞLIK, BARIŞ VE HUZUR TEMENNİSİ

“Bu özel gün vesilesiyle depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi olan bu kutlu gecede yapacağımız ibadetlerle Peygamber efendimizin şefaatine nail olma fırsatını değerlendirirken, dualarımızda depremde yaşamını yitiren canlarımızı da ihmal etmeyelim. Unutmayalım ki bu gecede iki cihan saadetine açılan kapılar ve kurtuluşa çıkan yollar vardır.  Bu vesileyle idrak edeceğimiz Berat Kandili’mizin başta milletimiz olmak üzere, İslam alemi ve tüm insanlık için sağlık, barış, huzur ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826