Başkan Aygün Milletvekillerini Ağırladı


 

Yoğun Bir Mesai Harcıyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün sık, sık vatandaşlarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyor ve yapılan çalışmaları sahada kontrol ederek hizmetlerin en güzel şekilde ilçeye sunulması için yoğun bir mesai harcıyor. Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Aygün bir yandan da konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Sami Çakır, Cemil Yaman, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Çayırova eski Belediye Başkanı Şevki Demirci, geçmiş dönem Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman ve AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı İrfan Seymen Başı, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, AK Parti eski İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, İyi Parti İlçe Başkanı Selman Gürpınar ve yönetimi Başkan Aygün’ü ziyaret etti.

Halka Hizmet Hakk’a Hizmettir

Gönüllere hitap eden çalışmaların bir bir hizmete sunulduğunu aktaran Başkan Aygün, “Alo Vefa Hattı, Derince Kariyer ve İstihdam Merkezi ile Çözüm Masası’nı Allah’ın izniyle halkımızın hizmetine sunduk. Bunlarla beraber, Millet Kıraathanesi ve Sevgi Mağazası’nın da açılışı için hazırlıklarımız devam ediyor. Kısa süre içerisinde bu merkezlerimiz de hizmet vermeye başlayacak” dedi. Özellikle gençlere büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Aygün, “İlçemiz ve kıymetli halkımız için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımız bizim için çok önemli. Onların vakit geçirmekten mutluluk duyacağı projeleri hayata geçireceğiz. Mahallelerimizde oluşturacağımız Gençlik Merkezlerimizi ülkemizin geleceği olan yavrularımızın hizmetine sunacağız. Halka hizmet Hakk’a hizmettir şiarıyla çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817