Başkan Aygün: "Muhtarlarımız Bizim Çözüm Ortağımız"

MUHTARLARA ZİYARET

Katılımcı yönetim anlayışı doğrultusunda istişareye önem veren ve kentin dinamikleri ile sık sık bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, muhtarlarla olan buluşmalara önem veriyor. Muhtarlarla düzenli olarak bir araya gelen Başkan Aygün bu kez Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Morgül, Halime Gökdemir, Furkan Güngör ve teşkilat yöneticileri ile birlikte ilçe merkezinde görev yapan mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

BİRLİKTE HİZMET EDİYORUZ

Muhtarlarla yaptıkları istişarelerin önemine vurgu yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Muhtarlarımız, ilçemizde sorunların tespiti ve halkımızın beklentileri noktasında çok önemli bir rol üstleniyorlar. Milletimizin gözü, kulağı olan muhtarlarımız hizmet yolculuğunda bizim de en önemli çözüm ortaklarımız. Derince’mize değer katan çalışmalara birlikte imza attığımız muhtarlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Milletvekili Yaman da muhtarların hizmetler noktasında bir köprü vazifesi gördüğünü belirterek Derince’ye olan katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817