Başkan Aygün; “Muhtarlarımız Bizim Çözüm Ortağımız”

Amacımız Milletimize Hizmet Etmek

Katılımcı yönetim anlayışı gereği istişareye önem veren ve toplumun tüm dinamikleri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez ilçedeki muhtarlarla buluştu. İlçe genelinde sorunların daha hızlı tespit edilerek çözüme kavuşturulması amacıyla gerçekleştirilen toplantı Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Başkan Aygün’ün yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve 17 mahalle muhtarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda ilçedeki mevcut durum ve yaşama geçirilecek projeler ele alındı.

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Aygün, “31 Mart’a kadar siyasi görüşlerimiz yarışabilirdi ama o tarihten sonra artık hizmetlerimiz yarışacak. Siyası farklılıklarımıza ve düşüncelerimize bakmadan yolumuza devam edeceğiz. Tek amacımız var o da milletimize hizmet etmek” dedi.

En Önemli Projemiz Gençlik Merkezleri

Başkan Aygün, “Bugüne kadar geçen zaman diliminde bir yandan nezaket ziyaretlerini kabul ederken diğer taraftan vaat ettiğimiz projelerimizi ele aldık. Belediyeyi yöneteceğimiz üst düzey arkadaşlarımızı belirledikten sonra hayata geçireceğimiz 41 projemizin dağılımını da yaptık. Şu anda tüm arkadaşlarımız ciddi bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlarımızın öncelikli hizmetlerini önemsiyoruz. Benim projelerimiz arasında en çok önem verdiğim Gençlik Merkezleri. Çocuklarımızı sanal dünyadan, kurtularak, spor yapabilecekleri Gençlik Merkezleri oluşturmak en önemli hedeflerimiz arasında” dedi. Muhtarların taleplerini önceliklere görev çözüme kavuşturacaklarını belirten Başkan Aygün, “Günün 24 saati vatandaşlarımızın adeta gözü, kulağı olan muhtarlarımız bizim de en önemli çözüm ortağımız. İlçemizi, muhtarlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde yönetiyoruz” dedi. Muhtarlar da düzenlenen istişare toplantısının çok faydalı olduğunu belirterek Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817