Başkan Aygün Projelerini Paylaşıyor

Başkan Yardımcıları Sunum Yaptı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçede hizmete sunacağı projelerle ilgili meclis üyeleri ile bir araya gelerek bilgilendirmede bulunuyor. Başkan Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca ve her iki partinin meclis üyelerine sunum yapıldı. Başkan Aygün’ün konuşmaları ile başlayan ardından Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin, Kemal Bayraktar, Adnan Pala ve Ayşe Mamat’ın sunumlarıyla devam eden programda ilçede hizmete girecek olan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Gönül ve Hizmet Belediyeciliği

Toplantıda ilk olarak bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yaptıkları her projenin Derince halkının menfaatine olduğunu belirterek “İlçemize hizmet eden meclis üyelerimizle, STK’larımızla, toplumumuzun tüm dinamikleri ile birlikte hareket ediyor Derince’mizi ortak akılla yönetiyoruz. Seçim sürecinde vaat ettiğimiz 41 projemizi hayata geçirirken tek gayemiz halkımızın mutluluğu. Gönül belediyeciliği anlayışımızı hizmet belediyeciliği ile pekiştirerek, çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Gençlik Merkezleri ve Sosyal Projeler

Çocuklara ve gençlere yönelik projelerinin öncelikleri olduğunu belirten Başkan Aygün, “Tüm mahallelere yapmayı hedeflediğimiz Gençlik Merkezleri ile ilgili Ankara’da temaslarda bulunmuştuk. Bu görüşmelerimiz sonrasında ilk etapta Dumlupınar ve Fatih mahallelerimizde Gençlik Merkezleri projelerimizi inşa etmeye başlıyoruz” dedi. Gönül belediyeciliği ekseninde projeleri hizmete sunduklarını belirten Başkan Aygün, “Çözüm Masası, Alo Vefa Hattı, Derince Kariyer ve İstihdam Merkezi, Millet Kıraathanesi ve Sevgi Mağazası ile vatandaşlarımızın tümüne hitap eden sosyal projelerimizi yaşama geçirdik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817