Başkan Aygün Projelerini Paylaşıyor

İSTİŞARELERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Gönül belediyeciliğini hizmet belediyeciliği ile pekiştiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan projeleri inşa ederken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Başkan Aygün bu bağlamda ilk olarak çocukları yüzme eğitimlerine katılan Yavuz Sultan Mahallesi'nden Saliha Canpolat, Şule Bostancı, Mürüvet Tepe, Müzeyyen Özer, Özden Çakır Özen ve Ayşe Dinçer'i konuk etti.

UTKU ANAOKULU’NDAN KONUKLAR

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu ziyaretin ardından Utku Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Serap Terzi, Başkan Yardımcısı Ayşen Uzunoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Kevser Aslan, Nur Kadriye Gözübüyük ve Mustafa Gözübüyük ile bir araya geldi. Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Aygün, ilçe genelinde hizmete sundukları ve yapımı devam eden projelerle ilgili bilgiler paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817