Başkan Aygün: “STK’larımız İlçemizin Değeridir”

Programa Katılım Yoğundu

Kocaeli Kars İli Derneği’nin 5. Olağan Kongresi ve Dayanışma Gecesi, Yenikent Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleşti. Programa Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kırsal Tarım ve Aromatik Bitkiler İl Koordinatörü Abdullah Köktürk, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri yoğun katılım sağladı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Ertekin Akbulak, “Kıymetli belediye başkanlarımız ve konuklarımızın katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. 5. Olağan Kongremiz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Gençler İçin Gençlik Merkezleri

Kongrede konuşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “STK’larımız ilçemizin değeridir. En büyük zenginliklerimizden biri kültür çeşitliliğimizdir. Kültürel miraslarımızı yaşatma adına hep birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu mirasın yaşatılmasında en büyük gücümüz ülkemizin yarınları olan gençlerimizdir. Bizler de çocuklarımız için Derincemizde önemli projeleri hayata geçirdik. Dumlupınar, Sırrıpaşa ve Fatih Sultan mahallelerimizde gençlik merkezleri inşa ettik. Bu merkezlerimiz bünyesinde spordan eğitime gençlerimiz için her şeyi barındırıyor. Ayrıca ilçemizde yavrularımız için 17 noktada spor alanları oluşturduk.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817