Başkan Aygün ve Teşkilatlar Tek Yürek

İlçede Üç Ayrı Toplantıya Katıldı

Teşkilatlarla uyum içerisinde çalışan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantılara katılmayı ihmal etmiyor. Başkan Aygün ilk olarak AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve yönetim kurulu üyelerinin düzenlediği toplantıya katıldı. Kadın kollarının AK Parti teşkilatlarındaki önemine değinen Başkan Aygün, “Teşkilatlarımızın emektarı olan değerli kadın kolları yöneticilerimize kutlu davamıza olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Kadın Kolları’nın düzenlediği toplantının ardından AK Parti İlçe Gençlik Kolları Mutfak ekibinin toplantısına katılan Başkan Aygün, “Ne mutlu bize ki gençlere verdiği önemi lafta bırakmayan AK Parti ailesinin mensuplarıyız” dedi.  Başkan Aygün, son olarak Sırrıpaşa Mahalle Yönetimi ile bir araya gelerek yapılan haftalık çalışmaları değerlendirdi.

Başkan Aygün Projelere Vurgu Yaptı

Bir yandan rutin hizmetlerin devam ettiğini diğer taraftan projeleri hayata geçirmeye başladıklarını belirten Başkan Aygün, “Derince’miz için teşkilatlarımızın da desteğiyle birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İlk etapta Denizciler Caddesi’nin kalan kısımları ve Deniz Mahallesi’nin en önemli caddesi olan İstasyon Caddesi’nde dekoratif aydınlatma çalışmasını hayata geçiriyoruz. Gençlik Merkezleri projemizi çok önemsiyoruz. İlk etapta iki mahallemizde yer tespitini yaptık. Allah’ın izniyle ilçemizdeki tüm mahallelerimize bu merkezlerimizi açacağız. Ayrıca gönüllere hitap eden projelerimizi de hayata geçiriyoruz. Alo Vefa Hattı ile vatandaşlarımız belediyemizin desteğini her zaman yanlarında hissedecek. Yine Derince Kariyer İstihdam Merkezimiz ile iş arayanlara iş, eleman arayan işverenlere ise eleman bulma noktasında, işçi ve işveren arasında köprü vazifesi göreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817