Başkan Aygün ; Yetim Gülerse Dünya Güler


 

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Derince Temsilciliği, Derince Belediyesi’nin katkılarıyla yetim çocuklar ve ailelerine yönelik olarak Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda iftar programı düzenledi.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün çocukları yalnız bırakmadığı bu özel programda İHH Derince Temsilcisi Furkan Güngör, yetim birimi başkanı Hasan Yalçın, kadın kolları başkanı Nagihan Güner ve teşkilat birimi başkanı Mücahit Şahin de hazır bulundu.

İftar sofralarını tek tek gezerek çocuklarla yakından ilgilenen ve çeşitli oyuncaklar hediye eden Başkan Aygün, “Yetim çocuklarımız bize Yüce Allah'ın emanetidir. Her ne olursa olsun biz bu emanete sahip çıkacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817