Başkan Aygün’den Çalışmalara Yakın Takip

Her Noktada Bir Çalışma Var

Başkan Zeki Aygün yönetimindeki Derince Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bir yandan ilçeye değer katacak olan projelerin start aldığı diğer taraftan gönül belediyeciliği ekseninde çalışmaların devam ettiği Derince’de her noktada farklı bir düzenleme söz konusu. Katılımcı yönetim anlayışı gereği sürekli vatandaşlarla iç içe olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de sık sık sahaya inerek, yapılan çalışmaları yerinde inceliyor.

Altyapı ve Üstyapı Düzenlemeleri

Beraberinde Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat, Meclis Üyesi Bahattin Çelik ve daire müdürleri ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Aygün, sırasıyla Çınarlı Mahallesi'ndeki park alanı, Çenedağ Mahallesi’ndeki altyapı ve üstyapı düzenlemelerinin yapıldığı Dernek Sokak ile E 5 yanında bulunan İstiklal Caddesi'nde incelemelerde bulundu. Derince’ye artı değer katan çalışmaları hızla hayata geçirdiklerini belirten Başkan Aygün, vaat ettikleri 41 projeyi de hizmete sunacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817