Başkan Aygün’den Çocuklar ve Gençlere Müjde

STK’ların Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, seçim sürecinin ardından sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ve vatandaşları makamında konuk etmeye devam ediyor. Hem Başkan Aygün’ü tebrik etmek hem de görüş ve önerilerini dile getirmek isteyen STK’ların ilgi gösterdiği ziyaretler yoğun bir şekilde devam ediyor. Başkan Aygün’ü son olarak ziyaret edenler ise Kocaeli Yörükler Federasyon Başkanı Mehmet Özer, Yörükler Derneği Başkanı Mahmut Budak, Kocaeli Hizmet-İş Sendikası Başkanı İdris Ersoy ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve yönetim kurulu üyeleri, İHH Kocaeli Şube Başkanı İsmail Yeşildal, Derince Şube Başkanı Furkan Göngör ve yönetim kurulu üyeleri, Derince Düzce Dibektaşı Derneği Başkanı Özcan Güvercin ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Lütfi Efil ve ekibi, AK Parti İstişare Heyeti, MHP’li geçmiş dönem meclis üyeleri, Derince Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Necdet Meriçli ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Artvin Batum Havalesi Dernekleri Federasyonu Başkanı Mikail Kalyoncu ve Artvinliler Dernek Başkanı Erdoğan Taban, yönetim kurulu üyeleri ile Derinceli vatandaşlar oldu.

“Çocuklarımız İçin Sosyal Alanlar Oluşturacağız”

Sivil toplum kuruluşlarının ve hemşehrilerinin ziyaretlerinin kendilerine güç verdiğini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Hizmete sunacakları projelerle birlikte gönül belediyeciliği örneğini Derince’de en güzel şekilde yansıtacaklarını belirten Başkan Aygün, ilçedeki çocuklar ve gençlere yönelik müjdeli haberler de verdi.  Her mahallede gençlik merkezi, sportif faaliyetler ve tüm çocukların kullanabileceği alanlar oluşturacaklarını belirten Aygün, “Çocuklarımızın sosyal yönden gelişimlerine katkı sağlama noktasında sosyal alanlar oluşturacağız. Çocuklarımızın faydalanabileceği bu alanlar toplumumuzun geneline hitap edecek. Hayata geçireceğimiz Çocuk Kültür Merkezi ve Aile Yaşam Merkezi ile eğitim sadece okulla sınırlı kalmayacak. Alışılmışın dışına çıkarak oyun parklarına yeni bir işlevsellik kazandıracağız.” dedi. Başkan Aygün ayrıca yaklaşık 50 bin m2 alan üzerine inşa edilecek Gençlik ve Sporcu Eğitim Kampı ile Derince’nin sporda marka kent olacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817