Başkan Aygün’den Hatay’da Temaslar

KOORDİNASYON TOPLANTISI

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından bölgede yaraların sarılmasına hızla devam ediliyor. Bölgedeki 11 kenti etkileyen felakette ağır yıkıma uğrayan iller arasında yer alan Hatay da ise devlet tüm gücüyle sahada çalışmaya devam ediyor. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Hatay AFAD Koordinasyon Merkezi’nde geniş katılımlı toplantı yaptı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, il ve ilçe belediye başkanlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen çalışma ve koordinasyon toplantısında konteyner kentler de ele alındı.

YARALARI BİRLİKTE SARIYORUZ

“Depremin olduğu ilk andan itibaren tek yürek olarak yaraları sarmaya devam ediyoruz” şeklinde açıklamada bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, toplantının ardından Hatay’ın Defne ilçesinde incelemelerde bulundu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlar için oluşturduğu Çadırkent'i ve Başiskele Belediyesi’nin kamp alanını ziyaret eden Başkan Aygün, depremzede vatandaşlarla bir araya gelerek, devlet-millet iş birliği ile bu zorlu sürecin aşılacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817