Başkan Aygün’den İstişare Vurgusu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım ve azaları ile bir araya geldiği görüşmede istişare vurgusu yaptı

Yıldırım ve Azalarından Ziyaret

Kentin dinamikleri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmaya devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,  bu kapsamda Sırrıpaşa Mahallesi Muhtarı Hülya Yıldırım ve azaları ile buluştu. Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen görüşmede Sırırpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım’ın yanı sıra azaları Mustafa Polat, Elmas Can, Muhibe Kalıçcı, Cevat Çakmakçı, Hikmet Günaydın ve Salih Uzunoğlu da hazır bulundu.

Başkan Aygün’e Teşekkür

Derince’de hizmete geçirecekleri projeleri belirlerken istişareye önem verdiklerini belirten Başkan Aygün, “Mahallelerimizin sorunlarını da hiç kuşkusuz en iyi muhtarlarımız ve onların azaları biliyor. Bu bağlamda sizlerle yaptığımız bu toplantılar bizim açımızdan da son derece faydalı oluyor” dedi. Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım da sorunların çözümüne yönelik katkılarından dolayı Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817