banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Aygün’den Miraç Kandili Mesajı

DEVLETİMİZ MİLLETİMİZİN YANINDA

Başkan Aygün, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Üç ayların en önemli gecelerinden biri olan Miraç Kandili’ne bir kez daha kavuştuğumuz bu günlerde, depremde yaşadığımız acılar tazeliğini hala koruyor. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve şu ana kadar yaklaşık 35 bin canımızı toprağa koyduğumuz deprem, tüm ülkemizi yasa boğdu. Devletimiz depremin ilk anından itibaren tüm olanaklarını milletimizin hizmetine sunarken, bizler de Derince Belediyesi olarak bu süreçte daima depremzedelerimizin yanında olduk.”

ASRIN FELAKETİNİ YAŞADIK

“İnanıyorum ki bundan sonra da yapacağımız çalışmalarla yaralarımızı hep birlikte saracak, bu zor günleri birlikte atlatacağız. Bu vesileyle 'Asrın Felaketi’ olarak nitelenen depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu süreçte bir kez daha yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen Derinceli hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826