banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Aygün’den Özel Harekatçılara Ziyaret


 

Başkan Yardımcıları Hazır Bulundu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü ve Özel Harekat Polislerini ziyaret etti. Başkan Aygün’ün Derince’de yer alan Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiği ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin, Kemal Bayraktar, Adnan Pala, Ayşe Mamat, Meclis Üyeleri İbrahim Eren ve Ayhan Aksoy ile belediye daire müdürleri de hazır bulundu.

Güvenlik Güçlerine Teşekkür

Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü ve polislerle birlikte öğle yemeği yiyerek sohbet eden Başkan Aygün, “Halkımızın huzur ve güvenliği için fedakarca görev yapan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum. Rabbim, yar ve yardımcıları olsun inşallah” dedi. Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü de ziyaretinden dolayı Başkan Aygün ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751