BAŞKAN BARAN; "BAŞARININ EN ÖNEMLİ BASAMAĞI İNANMAK"


 

Kocaeli Üniversitesi Hereke Meslek Yüksekokulu Okul Öğrenci Temsilcisi Onur Kından tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Amatör Ruhunu Kaybetmeyen Profesyoneller” adlı panel, yine büyük ilgi gördü. Spor yorumcusu Önder Özen ile ilimizin gururu Dünya şampiyonu karateci Haldun Alagaş’ın konuşmacı olarak katıldığı panele Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hereke MYO Müdürü Prof. Dr. Burcu Candan, Spor Danışmanı Metin Özkan ve meclis üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

TEMELİNDE İNANMAK VAR

Hereke MYO Öğrenci Temsilcisi Onur Kından’ın ardından panel açılışında konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Öncelikle spora olan duyarlılığınızdan dolayı organizasyonda emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Biz göreve geldiğimizde, ‘Sporun Başkenti Körfez’ sloganı ile yola çıktık. Çok iddialı bir slogandı. İddianın altını doldurmak gerekiyordu. Güzel bir ekip oluşturduk. Her şeyden önce inanmıştık. Başarının temeli inanmak. İnandığınız zaman işin yüzde 50’sni başarmış oluyorsunuz.

4 BİN 500 ÖĞRENCİYE EĞİTİM

Körfez’de yedi yeni spor tesisi için çalışma başlattık. İhaleler gerçekleştiriliyor. Bu tesislerde binlerce öğrencimiz eğitim görecek. Şu an kurduğumuz spor akademileri bünyesinde 15 branşta 4 bin 500 öğrenciye eğitim veriyoruz. Hedefimiz bu sayıyı 10 binlere yükseltmek” dedi. Eğitimde teori dışında pratiğin de gerekli olduğunu belirten Başkan Baran, “Teori ile pratiğin bir araya geldiği programlar düzenlememiz lazım. Bu tür programlar da atılacak bu adımlar için önemli” dedi.

DENEYİMLERİNİ AKTARDILAR

Körfez’de eğitim alanında da önemli adımlar atıldığını belirten Başkan İsmail Baran, “Türkiye’de 3 binden fazla öğrenciye katkı payı veren tek belediyeyiz. Körfez’i eğitim kenti yapmak gibi bir sevdamız var. Yarımca’da üniversite inşaatını belediye olarak biz yapıyoruz. 15 Temmuz’da da Kocaeli üniversitemize teslim edeceğiz. Hereke’de yapacağımız kampüs içinde kısa süre içinde kazma vuracağız” dedi. Başkan Baran’ın konuşması sonrasında kendisine plaket takdim edilirken, daha sonra Önder Özen ve Haldun Alagaş panelde deneyimlerini öğrencilere aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817