banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN; CAMİLER HAYATIMIZIN MERKEZİDİR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye tarafından Hacı Osman Mahallesi’nde yapımına başlanan Otoban Üstü Camii inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulunan Başkan İsmail Baran, bölgedeki bir eksiğin daha giderileceğini belirtti.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan İsmail Baran daha sonra Kuzey Mahallesi’nde bulunan Yeşil Camii’ye geçti. Caminin hemen yan tarafından Körfez Belediyesi tarafından yapımına başlanan şadırvan ve taziye evinde incelemelerde bulunan Başkan İsmail Baran, yetkililerden proje hakkında bilgiler aldı. Başkan Baran daha sonra cami cemaati ile bir araya geldi, sohbet etti.

SEVGİ VE SAYGI VAR

İbadethanelerin huzur veren, birlik ve beraberliğin tesis edildiği yerler olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Burada sevgi var, saygı var. Okullarımıza nasıl yardım ediyor, mahallelerimizi güzelleştirme adına çalışmalar yapıyorsak, ibadethanelerimiz için de her türlü imkânı sunuyoruz. İhtiyaçlarını karşılamaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751