banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN'DAN "HOŞ GELDİN BEBEK"

Körfez Belediyesi tarafından yürütülen ‘Hoş Geldin Bebek’ uygulaması kapsamında Başkan İsmail Baran, iki eve konuk oldu

Körfez Belediyesi’nin ‘sosyal belediyecilik’ anlayışıyla ilçede yeni doğan çocuklara yönelik başlattığı ‘Hoş Geldin Bebek’ uygulaması büyük beğeni topluyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da proje kapsamında iki eve konuk oldu. Başkan Baran’a Meclis Üyeleri Abdullah Parlak ve Halil Küçük ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut da katıldı. Başkan Baran ilk olarak Tuba ve Salim Taşkın çiftinin evine konuk oldu.

ÖMER HALİS BEBEK

Tuba ve Salim Taşkın çiftinin ikiz bebekleri Alya ve Sena ile yakından ilgilenen Başkan İsmail Baran, aileye ‘hoş geldin’ hediyesi takdim etti. Başkan Baran’ın bir sonraki durağı Demir ailesi oldu. 15 Temmuz şehidimiz Ömer Halis Demir’in ismi verilen bebeği kucağına alan Başkan İsmail Baran, “Rabbim bahtını açık, bütün yavrularımızı vatana millete hayırlı birer evlat nasip eylesin” dedi.

2 BİN 267 AİLEYE ULAŞTI

Körfez Belediyesi olarak ilk defa 2017 yılında uygulanmaya başlanan ‘’Hoş Geldin Bebek’’ projesiyle 2 bin 267 aileye içerisinde bebek çantası, battaniye, bebek bezi, ıslak mendil, pişik kremi, mama önlüğü, biberon, ateş ölçer, şampuan, bebek bakım kitabının yer aldığı  ‘’Hoş Geldin Bebek’’ paketi teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751