BAŞKAN BARAN, "ESNAFIMIZA HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ"

Körfez Belediye Başkanı İsmai Baran, Hacı Osman Mahallesi'nde Turan Seyhan'ın sahibi olduğu Salon Seyhan'ın açılışına katıldı. Körfezlilerin hem acı hem de mutlu günlerinde yanlarında olan ve imkanlar doğrultusunda tüm davetlere katılmaya çalışan Başkan İsmail Baran, açılış kurdelesini kestikten sonra kısa da bir konuşma yaptı. Başkan Baran, “Körfez Belediyesi olarak esnafımızın her zaman yanında olduk ve destek oluyoruz” dedi.

TOPLUM GELENEĞİDİR

“Şüphesiz işyeri açılışları heyecandır” diyen Başkan İsmail Baran, “Hemşerilerimizin bir işyeri açtığında onun o hayırlı gününe icabet edip destek vermek bizim toplumumuzun bir geleneğidir. Bugünkü geniş katılımı oluşturan Turan beyin bütün dostları da bu heyecan içinde buraya gelmişler. İşletmecilerimizin başarılı olacağına inanıyorum. Hayırlı kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817