BAŞKAN BARAN; "GELECEK HEDEFLERİNİZİ İYİ BELİRLEMELİSİNİZ"

Sizden istediğimiz, gelecek adına hedeflerinizi iyi belirleyin” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, her yaştan, her kesimden insanı hem ziyaret ediyor hem makamında ağırlıyor. Başkan Baran’ın ziyaretçileri arasında Kaşkarlı Mahmut İmam Hatip Ortaokulu yönetici ve öğrencileri vardı. Özellikle öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan İsmail Baran, eğitime ve eğitim kurumlarına her türlü desteği verdiklerini belirterek, “Bizler, kentteki eğitimin kalitesini arttırmak için çalışıyoruz" dedi.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Bir ulusun gücü insan çokluğuyla değil, yetişmiş insan gücüyle ölçüldüğünü belirten Başkan İsmail Baran, “Çok şükür son 15 yıl içinde bu konuda önemli adımlar attık. Biz göreve geldiğimizde de ‘Eğitim kenti Körfez’ diyerek planlamamızı yaptık. Sadece geçtiğimiz yıl eğitime 10 milyon liralık destek sunduk. Şimdi bir üniversitemizi tamamladık, diğerinin inşaatına başlayacağız” dedi.

DAHA DA İLERİYE GÖTÜRECEKSİNİZ

Öğrencilerin daha iyi eğitim almaları ve aldıkları eğitimlerle ülkemizi daha ileriye taşımaları için önemli adımlar atıldığını belirten Başkan Baran, “Sizler için daha iyi bir gelecek hazırlamak adına sorumluluklarımız var. Bizler, kentteki eğitimin kalitesini arttırmak için çalışıyoruz. Sizler de bizden alacağınız bayrağı daha da ileriye götüreceksiniz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817