banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKAN BARAN HASTALARI ZİYARET ETTİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen projeler kapsamında düzenlenen etkinliklere katılırken, Körfezlilerin acı ve tatlı günlerinde yanlarında olmayı da sürdürüyor. Başkan Baran son olarak hasta ziyaretlerinde bulundu. Önce Körfez Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden ve yatan hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Baran, daha sonra ev ziyaretleri ile devam etti.

ÖNCE HASTANE SONRA EV

Başkan Baran, ziyaretlerinde hastalar ile yakından ilgilenerek hasta yakınlarından da hastaların durumları ile ilgili detaylı bilgiler alıp geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Baran, “Rabbim sizlere sağlık ve şifa versin. Hepiniz biran önce sağlığınıza kavuşarak taburcu olun inşallah" ifadelerini kullandı. Başkan Baran ev ziyaretlerinde de ilk olarak geçirdiği böbrek rahatsızlığı sonrası evinde istirahat eden Serhat Kavşut’un evine konuk oldu.

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Meclis Üyesi Mikail Saltabaş’ın da katıldı ziyaretlerde Başkan Baran daha sonra Güney Mahallesi Muhtarı Yakup Koçver ile birlikte Erdem Aktan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerini hastanede yalnız bırakmayan Başkan İsmail Baran’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826