banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN ; KÖRFEZ LOKOMOTİF OLACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’na iade-i ziyarette bulundu. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Karaosmanoğlu’na, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da eşlik etti. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizlerin ziyareti bizleri son derece mutlu etti. Seçim sandıkta kazanılır. Bizim bu heyecanımız, teşkilatımızın heyecanı inşallah 2019 yılında sandıklara yansıyacak” dedi.

İSTİŞARE HALİNDEYİZ

AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran kısa bir konuşma yaptı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, teşkilatçılığın gönülde başladığını söyleyerek “Her zaman Cumhurbaşkanı'nın yanında olan Kocaeli ve Körfez, AK Parti'nin lokomotifi olacak. Teşkilatlarımızla daha kaliteli hizmet için sürekli istişare halindeyiz ve olmaya da devam edeceğiz. Hepimizin ortak noktası, daha güzel Körfez” ifadelerini kullandı.

GÖNÜLLERE DOKUNUN

Kocaeli’de ve Körfez’de hayata geçen projeler için ‘Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır’ diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu makamlar millete hizmet etme makamlarıdır. Ben inanıyorum ki sizler de Körfez’de gönüllere dokunacak, birlik ve beraberlik içerisinde 2019 yerel ve genel seçimlerinde büyük başarılara imza atacaksınız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751